Meslek Yüksekokulumuz, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı akademik açılışı 15 Kasım tarihinde gerçekleşti. İlçemizde yoğun ilgi gören akademik açılışa Kaymakam Selin SARI, Belediye Başkanı Hacı Mustafa ÇETİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi ÖZAV, Cumhuriyet Başsavcısı Burcu SEZGİN KANDEMİR, ilçe kurum amirleri, akademisyenler ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Salih SEZER açılış konuşmasında yeni akademik yılın başlangıcı, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik bir yolculuğun başlangıcı olarak kabul edilmekte, gelecekteki başarılarına giden yolculuklarında temel bir kilometre taşıdır. Öğrencilerimiz, bu özel dönemde sadece yeni bir akademik yıla başlamakla kalmayıp aynı zamanda çeşitli fırsatlarla tanışacakları, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacakları bir aşamaya adım atmışlardır. Meslek Yüksekokulumuz, motive olmuş bir eğitim kadrosu tarafından desteklenerek öğrencilere nitelikli eğitim ve öğretim sunmayı, yenilikçi öğrenme yöntemleriyle donatılmış bir ortam sağlamayı, geleceğin liderleri ve uzmanları olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Yeni akademik yılın ülkemize hayırlı olmasını dileyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hacı Mustafa ÇETİN, belediye olarak öğrencilerin yanında olduklarını belirterek yeni akademik yılın hayırlı olmasını diledi ve Meslek Yüksekokulumuz Programlarında YKS sıralamasında ilk üçe giren öğrencilerimize hediye çeki takdim etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Lütfi ÖZAV yeni akademik yılın hayırlı olmasını dileyerek Uşak Üniversitesinin son yıllardaki başarılı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eşme Kaymakamı Selin SARI yeni akademik yılın üniversitemize, öğretim üyelerimize, öğrencilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış töreninde akademisyenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi. Müdürümüz Meslek Yüksekokulumuza katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hacı Mustafa ÇETİN’e teşekkür ederek plaket takdimi yaptı. Yeni akademik yılın tüm personelimize, öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

15 Kasım 2023