Meslek Yüksekokulumuza yeni katılan öğrencilerimize, oryantasyon programı çerçevesinde okulumuzun kapsamlı tanıtımı ve aynı zamanda Üniversitemizin kalite güvence sistemi hakkında kalite komisyon üyeleri Doç.Dr. Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ ve Yüksekokul Sekreter v. Ahmet Faruk YILMAZ tarafından detaylı bilgilendirmeler yapılmıştır. Bu değerli program sayesinde öğrencilerimize, akademik yaşamlarına en iyi şekilde başlamaları için gerekli kaynakları, hizmetleri ve rehberlik desteğini sunmak amacıyla önemli bilgiler aktarılmıştır.

Oryantasyon programına katılan öğrencilere, okulumuza hoş geldiniz demek ve bu özel sürece katılımlarından dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Bu program, öğrencilerimizin üniversite hayatlarına daha kolay adapte olmalarına, kaynakları daha etkin bir şekilde kullanmalarına ve bu süreçte ihtiyaç duydukları her türlü destek ve rehberlik hizmetine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Öğrencilerimize, gelecekteki başarıları için gerekli olan temel bilgileri ve kaynakları sağlamak, onların üniversite deneyimini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak için buradayız. Sizlerle birlikte başarı dolu bir öğrenme yolculuğuna çıkmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Başarılarla dolu bir akademik yıl diliyor ve her türlü soru veya ihtiyaçlarınız için her zaman yanınızda olduğumuzu unutmanızı istiyoruz.

11 Ekim 2023