Meslek Yüksekokulumuz, kadın personel ve kız öğrencilere yönelik olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Hamdi Kömürcü ve Rukiye Kırmızıoğlu tarafından gerçekleştirilen KADES (Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele) programının tanıtımı yapıldı. Bu önemli program, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınların güvenliğini sağlamaya yönelik bilinçlendirici ve eğitici faaliyetler içermektedir. Kadına yönelik şiddetle mücadele, toplumun her kesimi için büyük bir önem taşımaktadır ve bu programın okulumuzda tanıtılması, öğrencilerimize, öğretim elemanlarına ve diğer personelimize bu konuda daha fazla farkındalık kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu sayede, toplumun her kademesinde kadınların güvende hissetmeleri ve şiddetle mücadelede etkili bir rol oynamaları için bir adım daha atılmış oldu. Katkılarından dolayı Hamdi Kömürcü ve Rukiye Kırmızıoğlu'na teşekkür ederiz.

10 Ekim 2023