Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, "Etkili İletişim" konulu online eğitim gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK tarafından verilen eğitime, akademik ve idari personel katıldı. Etkili iletişimin nasıl gerçekleşeceğini aktaran Doç. Dr. Şentürk, sözlü ve sözsüz iletişim yollarını örneklerle anlattı. Sözlü iletişimin başarılı olması için gerekli olan faktörlere değindiği sunumda Şentürk; kelime seçiminin, ses tonunun, konuşma hızının konuya ve hedef kitleye göre belirlenmesinin, sözlü iletişimi destekleyecek sözsüz iletişim unsurlarının kullanılmasının ve konuşmada duraklamalar yapılmasının önemli olduğunu aktardı.

22 Nisan 2021