Eşme Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Salih SEZER ile beraber Eşme Kaymakam Vekili Celal GÜNGÖR'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müdürümüz ziyarette Meslek Yüksekokulumuzun genel durumu hakkında bilgi vererek, Kaymakam Celal GÖNGÖR'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Celal GÜNGÖR, “Eşme’mize hizmet etmek için hep birlikte çalışacağız. İlçemizin sorunlarına çözüm ararken ortak aklı kullanmaya özen göstereceğiz. Başta Müdürümüz Doç. Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK olmak üzere tüm Eşme Meslek Yüksekokulu personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

19 Şubat 2021