Ülkemizde ''Geleceğe nefes ol'' sloganı ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığınca Türkiye genelinde gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü "11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı çerçevesinde, Eşme ilçesi içerisindeki fidanlar toprakla buluşturuldu. Eşme Doğa ve Kültür Parkı’nda, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası çerçevesinde saat 11.11'de fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğine Eşme Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Zülfiye ACAR ŞENTÜRK de katılarak fidan dikimini gerçekleştirmiştir. Geleneksel hale gelen etkinliğe önümüzdeki yıllarda da aynı coşku ve istekle katılmayı ümit ediyoruz.

Dikilen ağaçlar ile birlikte Geleceğe Nefes Olmak Dileğiyle

11 Kasım 2020