Eşme Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Salih SEZER ile beraber Eşme Kaymakam Vekili Onur TİTİZ'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müdürümüz ziyarette Meslek Yüksekokulumuzun genel durumu hakkında bilgi vererek, Kaymakam V. Onur TİTİZ'e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam V. Onur TİTİZ, “Eşme’mize hizmet etmek, ilçemizi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da kalkındırabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin hep birlikte çalışacağız. İlçemizin sorunlarına çözüm ararken ya da yeni proje ve fikirleri tespit ederken istişare kültürümüzden hareketle ortak aklı kullanmaya özen göstereceğiz. Başta Müdürümüz Doç. Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK olmak üzere tüm Eşme Meslek Yüksekokulu personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

18 Eylül 2020