Ülkemizde ''Geleceğe nefes ol'' sloganı ile birlikte 11 Kasım Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ''Milli Ağaçlandırma Günü'' olarak İlan edilmiştir. Bu kapsamda Eşme ilçesi içerisindeki ağaçlandırma alanı Okulumuz bahçesi seçilmiştir.

Eşme Kaymakamı Sayın Murat Özdemir, Eşme Belediye Başkan Vekili Mehmet AYDEMİR , Eşme Cumhuriyet Başsavcısı Osman KARAKAŞ, Eşme Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK, Eşme İlçe Emniyet Müdürü Taner EMRE, İlçe Jandarma Komutanı İlker KARADEMİR, Eşme ilçesi protokol üyeleri, Eşme Meslek  Yüksekokulu personeli, Eşme Meslek  Yüksekokulu Öğrencileri ve Milli Eğitime bağlı okullardan öğrencilerin katılımları ile '' Milli Ağaçlandırma Günü''ne özel olarak  300 adet sedir ağacı dikimi gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak verdiği  desteklerden dolayı İlçe Kaymakamı Sayın Murat ÖZDEMİR' e, İlçe Belediye Başkanı Sayın Hacı Mustafa Çetin'e, Eşme Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sayın Zülfiye ACAR ŞENTÜRK' e, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Mahmut YILMAZ' a sonsuz teşekkür ediyoruz.

Geleneksel hale gelen etkinliğe önümüzdeki yıllarda da aynı coşku ve istekle katılmayı ümit ediyoruz.

Dikilen ağaçlar ile birlikte Geleceğe Nefes Olmak Dileğiyle.

11 Kasım 2019