2019-2020 Bahar Yarıyılı vize sınavlarının Uzaktan Eğitim Sistemi olan Google Clasroom üzerinden yapılacaktır. Vize sınavlarının 27 Nisan 2020 ile 3 Mayıs 2020 tarihleri  arasında yapılması planlanmıştır. Her dersin hocası sınavın ne zaman ve nasıl olacağını (ödev, quiz, test vb.) kendi sanal sınıfı üzerinden paylaşılarak öğrencilere duyuracaktır.

Ortak Ders (Yabancı dil, AİİT, Türk Dili, Bilgisayar Teknolojileri dersleri) sınavları ise 1 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olup, sınavlar EŞME MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ da yüz yüze yapılacaktır. Öğrencilerimiz Ortak Ders Sınavları için o tarihte okulda bulunmanız gerekmektedir.

NOT : Vize sınavlarına katılabilmek için Google Clasroom üzerinden sanal sınıflara öğrenci numaranızla katılmış olmanız gerekmektedir. Halen sanal derslere katılan ve dersleri takip eden öğrencilerimizin herhangi bir şey yapmasına gerek yoktur, ANCAK sanal derslere henüz kayıt yapmamış olan öğrencilerin en kısa zamanda Google Clasroom üzerinden sanal sınıflara katılmaları gerekir.

NOT : 1 Mayıs 2020 Cuma günü resmi tatil olması nedeniyle, o gün yapılamayacak derslerin sınavları 2 Mayıs 2020 Cumartesi günü yapılacaktır. Bu durum dersin hocası tarafından kendi sanal sınıfı üzerinden paylaşarak öğrencilere duyuracaklardır.

14 Nisan 2020